Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Tudor Ciuhodaru va ajuta Iasiul pentru ca este nascut sa ajute, sa salveze vieti.

"Voi fi alaturi de domnul Ciuhodaru. Si eu si intreaga Opozitie si, sunt convins, orice persoana rationala, echilibrata si inzestrata cu bun simt. Tudor Ciuhodaru va actiona in judecata conducerea Spitalului de Urgenta din Iasi si va avea la dispozitie o echipa exceptionala de avocati.

Dar, mai intai, faptele:

Tudor Ciuhodaru, deputat de Iasi, medic de urgenta, a decis duminica, 9.01.2011, sa se inscrie in Partidul Conservator. Luni, 10.01.2011, conducerea Spitalului Clinic de Urgente din Iasi a luat urmatoarele masuri impotriva medicului Ciuhodaru:

  1. demiterea din functia de purtator de cuvant.
  2. imputarea sumei de 29343 lei.  

 

Aceasta decizie de evidenta epurare politica a fost asumata de managerul Spitalului Clinic de Urgente din Iasi, domnul Vladimir Poroch, numit in functie in decembrie 2009 de PDL. Acest abuz primitiv este caracteristic pentru intregul regim Basescu: agresiv, abject, decis sa sacrifice totul, inclusiv viata si sanatatea oamenilor, pentru a-si pastra privilegiile.

Prin sanctionarea violenta si injusta a medicului Ciuhodaru, Puterea a incercat sa dea o lectie tuturor celor interesati sa se alature Opozitiei. Insa, din razbunarea rudimentara aplicata domnului Ciuhodaru putem trage mai multe invataminte:

  1. Aceasta este "principialitatea si moralitatea" regimului Basescu. Acestea sunt valorile aparate isteric de propaganda portocalie.
  2. Le este frica. Atat de frica incat sunt dispusi la orice abuz pentru a se salva.
  3. Opozitia unita trebuie sa actioneze rapid pentru a inlatura clanul mafiot care vrea sa-si pastreze puterea cu orice pret. Cu fiecare zi in care detine puterea politica si controleaza institutiile statului roman, clanul portocaliu devine mai agresiv.
  4. UDMR, partid care detine Ministerul Sanatatii, este, astazi, obligat sa decida daca mai poate fi solidar cu un regim discretionar, daca mai poate accepta sa fie folosit drept instrument al abuzurilor PDL, daca isi poate asuma compromisul total de a sacrifica drepturile si libertatile cetatenilor romani, inclusiv pe cele ale etnicilor maghiari, doar pentru a prelungi agonia regimului Basescu.

 

Am convingerea ca medicul Ciuhodaru va castiga conflictul cu spitalul din Iasi.

Am certitudinea ca deputatul Ciuhodaru va avea un viitor politic semnificativ. Iasiul are nevoie de domnul Ciuhodaru si domnul Ciuhodaru va ajuta Iasiul pentru ca este nascut sa ajute, sa salveze vieti.

As vrea sa cred ca episodul Ciuhodaru a trezit cateva constiinte adormite. Chiar si in tabara politica si mediatica controlata de PDL. Mai ales, printre cei care, de cateva zile incoace nu mai pot dormi de grija somnului Bratienilor.

Insa, din pacate, nu se va intampla asa. Fauna portocalie va ignora evidenta, va ascunde dezastrele prezentului si va vorbi si astazi si maine si in fiecare zi despre "compromiterea liberalilor", "trecutul lui Voiculescu" si "hibele PSD-ului." 

N.B. Si, inca ceva, pentru prieteni si adversari, deopotriva, despre "trecutul lui Voiculescu!". Curtea de Apel Bucuresti a respins toate acuzatiile pe care le-au formulat CNSAS si intervenientii cu exceptia uneia: ca i-am comunicat directorului firmei de comert exterior la care lucram opiniile politice insistent exprimate de un om de afaceri strain, asa cum ma obligau legea si regulile comertului exterior din acele vremuri. Este singura observatie despre "trecutul lui Voiculescu" pe care justitia a retinut-o si care se va lamuri la instanta superioara, care are pe rol acest proces. In rest, toate celelalte acuzatii au fost respinse de Decizia Curtii de Apel Bucuresti, care este publica si poate fi consultata. "

 

Senatorul Dan Voiculescu a postat pe blogul personal un mesaj referitor la epurarea politica declansata impotriva medicului Tudor Ciuhodaru. Am redat integral acest text.  

                      

Biroul de presa  PC

     

0 comentarii2996 vizualizări13 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0