Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Afisele cu sigla USL trebuie sa dispara.

Biroul Electoral Central a confirmat decizia BEJ Bistrita-Nasaud: afisele cu sigla USL trebuie sa dispara.  Inlaturarea afiselor care folosesc acronimul USL in Bistrita-Nasaud este obligatorie si trebuie dusa la indeplinire imediat, a stabilit astazi, 14 mai, Biroul Electoral Central. Decizia a fost adoptata dupa ce PSD si aliatii sai au contestat hotararea cu numarul 1, din 12 mai a Biroului Electoral Judetean care impunea retragerea afiselor si a bannerelor care folosesc fara acordul PNL sigla USL.

Devreme ce hotararea BEC a devenit executorie imediat dupa publicarea acesteia pe site-ul oficial, le atragem atentia reprezentantilor PSD Bistrita-Nasaud sa inlature deindata, de pe intreg teritoriul judetului, afisele electorale nelegale.

Membrii PNL Bistrita-Nasaud vor monitoriza actiunea de inlaturarea a afiselor care incearca pacalirea electoratului in toate localitatile din judet.

Facem un apel catre autoritatile locale si institutiile de ordine publica sa supravegheze  aplicarea hotararilor Biroului Electoral Central, astfel incat toate materialele care contin USL, sub formulele USL traieste! si Continuam USL!, sa fie indepartate cat mai repede.

Presedinte PNL Bistrita-Nasaud  - Stelian Dolha.

0 comentarii2128 vizualizări14 mai 2014




rss 2.0
rss 2.0