Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Asa se face campanie electorala in Bistrita europeana, in 2014.

Astazi mi-am gasit gardul de la casa decorat cu vopsea. Nu pentru ca avea nevoie, ci pentru simplul fapt ca mi-am permis sa afisez, pe proprietatea mea privata, un banner cu Forta Civica. Nu am crezut ca in 2014 mai pot exista indivizi care sa sufere de un patetism atat de avansat.

Nu pot decat sa remarc disperarea "ciumei rosii" de a cenzura tot ce nu e de partea lor, in modul cel mai tipic comunist. Cred ca a sosit momentul pentru o schimbare, o schimbare a tot ceea ce inseamna descendenta politica din PCR si din FSN. Constat ca bunul simt politic este o raritate in ziua de azi, de aceea, ca tanar si onest cetatean, am o singura optiune politica: Forta Civica.

Vasile Stejerean, vicepresedinte Forta Civica Bistrita-Nasaud: "Asa se face campanie electorala in Bistrita europeana, in 2014.

 

PS: Nu vrea sa imi imaginez ce pot sa pateasca cei care si-au lipit afise cu Forta Civica pe geamurile casei sau ale masinii."

 

.

 

Ministerul Transporturilor, condus de domul Dan Sova, bunul prieten al lui Victor Ponta, pregateste o noua Hotarare de Guvern prin care sa transfere GRATUIT 80% din actiunile detinute la Aeroportul Timisoara catre Consiliul Judetean Timis. CJ Timis este condus de Titu Bojin, un apropiat al lui Ilie Sarbu, socrul premierului. In curand Ministerul Transporturilor o sa ramana fara domeniu de activitate.

 Ca si in cazul Portului Constanta le atrag atentia domnilor Ponta si Sova ca transferul gratuit de actiuni printr-o Hotarare de Guvern este ilegala. Ii cer premierului sa nu transforme Guvernul intr-un grup infractional organizat.

 

 Anca Andrei - PR & Communication Assistant

Catalin Predoiu, Prim-vicepresedinte PDL

Tel.: 0722.543.901

 

0 comentarii3276 vizualizări16 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0