Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Comunicate de presa.

Distinsi concetateni, Slabul rezultat de duminica a reprezentat un feedback foarte necesar pentru noi, cei de la Forta Civica. Desi, din entuziasm si poate lipsa de experienta politica am avut asteptari mari, iata ca votul la europarlamentare a ramas un vot strict politic, strans legat de structurile partidice si profund dependent de militantii fiecarei formatiuni.

Am dus aceasta campanie asa cum ne dorim cu totii sa fie o campanie electorala: decenta, constructiva, neagresiva, ?n care dialogul a fost mijlocul de comunicare cu alegatorii, nicidecum transmiterea seaca a mesajului electoral. Daca pentru spatiul rural, aceasta strategie s-a dovedit deficitara, iata ca ?n municipiul Bistrita putem vedea jumatatea plina a paharului. Cei 1200 de votanti din Bistrita ne-au ales nu pentru concerte, mese gratuite, pomeni electorale cu mici si bere sau trocuri si promisiuni de functii. Cei 6% ne-au ales tocmai ?n speranta unei schimbari reale a mentalitatii si a clasei politice actuale. Si, chiar daca acest deziderat nu s-a ?nfaptuit prin votul de duminica, ?i asiguram pe cei care au facut din Forta Civica al 5-lea partid ca numar de votanti ?n municipiul nostru ca nu ne vom opri aici.

Ne-ati aratat ca exista electorat si pentru o politica noua, decenta si eleganta. Vom face tot ce ne sta ?n putinta pentru a deservi acest electorat curajos. Iar pentru cei ce nu ne-au votat, vom ?ncerca sa ?nvatam din propriile greseli pentru a fi pregatiti pentru exigentele dumneavoastra pe viitor.

Cu deosebita consideratie si mult respect, Gavrila Urs, presedinte Forta Civica Bistrita-Nasaud.

 

.

 


Va transmit atasat poze cu Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan din momentul votului pentru alegerile europarlamentare.
Emil Radu Moldovan: Astazi am votat pentru europarlamentari care sa ne faca mandri ca suntem romani. Am votat gandindu-ma la viitorul copiilor si nepotilor nostri intr-o Europa solidara cu toti cetatenii ei! Am votat pentru o Romanie puternica in Europa!


Toate cele bune,

Bogdan Ivan
Purtator de cuvant CJ B-N
e-mail: ivan.bogdan@portalbn.ro
mobil: 0040 754 033 432.

0 comentarii2905 vizualizări26 mai 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0