Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Vot covarsitor in PNL BN pentru alianta cu PDL.

Delegatia Permanenta Judeteana a Partidului National Liberal, forul extins de conducere a organizatiei Bistrita-Nasaud  a votat vineri, 13 iunie in favoarea formarii de aliante cu Partidul Democrat Liberal in Consiliul Judetean, respectiv Consiliul Municipal cu o majoritate covarsitoare de 67 de voturi pentru, 4 impotriva si 3 abtineri. Adoptarea acestei hotarari a Delegatiei Permanente atrage obligativitatea punerii ei in aplicare de catre consilierii judeteni si municipali ai PNL.

In cadrul aceleasi sedinte a Delegatiei Permanente a PNL Bistrita-Nasaud au fost votati delegatii la Congresul din 27-28 iunie precum si componenta echipei judetene care va negocia detaliile fuziunii cu Partidul Democrat  Liberal. Delegatia Permanenta a luat act si de hotararea Biroului Politic Bistrita-Nasaud, care a validat ieri noua componenta a Biroului interimar municipal Bistrita.

 

Presedinte PNL Bistrita-Nasaud,

 Stelian Dolha.

 

1 comentariu2905 vizualizări14 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0