Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Vot covarsitor in PNL BN pentru alianta cu PDL.

Delegatia Permanenta Judeteana a Partidului National Liberal, forul extins de conducere a organizatiei Bistrita-Nasaud  a votat vineri, 13 iunie in favoarea formarii de aliante cu Partidul Democrat Liberal in Consiliul Judetean, respectiv Consiliul Municipal cu o majoritate covarsitoare de 67 de voturi pentru, 4 impotriva si 3 abtineri. Adoptarea acestei hotarari a Delegatiei Permanente atrage obligativitatea punerii ei in aplicare de catre consilierii judeteni si municipali ai PNL.

In cadrul aceleasi sedinte a Delegatiei Permanente a PNL Bistrita-Nasaud au fost votati delegatii la Congresul din 27-28 iunie precum si componenta echipei judetene care va negocia detaliile fuziunii cu Partidul Democrat  Liberal. Delegatia Permanenta a luat act si de hotararea Biroului Politic Bistrita-Nasaud, care a validat ieri noua componenta a Biroului interimar municipal Bistrita.

 

Presedinte PNL Bistrita-Nasaud,

 Stelian Dolha.

 

1 comentariu2807 vizualizări14 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

ECOLOGISTUL
15 Iunie 2014 - 13:15

Cheia formarii unei noi majoritati in CL este la ECOLOGISTI. Ableepeda sa va vedem politruci ingamfati din CL va mai bateti joc si mai radeti de VERZI? ....cretianule?...te mai dai mare toaletatori de arbori? Mai bati cuie in copaci si mai umbli mult cu drujba prin oras?

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0