Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 23 Iulie 2024 - 14587
De luni Romania intra sub zodia santajului.

Timp de 45 de zile Romania intra in zona crepusculara in care santajul la alesii locali devine regula. Incepand de luni, 1 septembrie, ordonanta de urgenta a guvernului Ponta adoptata cu sfidarea Constitutiei, alegatorilor, societatii civile, opozitiei va arunca o perdea de fum peste tot ce inseamna democratie romaneasca.

 Presiunile exercitate de PSD la adresa primarilor si consilierilor locali, deja ingijorator de mari ameninta sa devina intolerabile odata cu intrarea prostitutiei politice din zona interdictiei in ceea a normalitatii prin efectul unei ordonanta de urgenta.

"Ai trecut sau nu" va deveni salutul cu care vor fi intampinati acesti alesi timp de 45 de zile iar in cealalta parte a balantei vor sta fonduri, contracte, slujbe ale lor si familiilor, precum si orice altceva mai poate arunca in ecuatia santajului masinaria partidului stat. Filialele PSD au target-uri la alesi nu doar pentru sine ci si pentru PLR, partidul creat in eprubeta pentru a-i da un lustru de dreapta prezidentiabilului -premier.

          PNL Bistrita-Nasaud nu va asista ca simplu spectator la tot acest spectacol al santajului si va uza de toate mijloacele legale pe care le are la dispozitie pentru a atenua efectul distructiv al acestei ordonante.

 

 

Presedinte PNL Bistrita-Nasaud,

deputat Stelian Dolha.

 

0 comentarii2898 vizualizări29 august 2014
rss 2.0
rss 2.0