Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Libertate de expresie si actiune?

Partidul Democrat Liberal si cel National Liberal au adoptat, in teorie, liberalismul ca doctrina politica. Ori, nu cumva au omis un detaliu foarte important, acela ca aceasta doctrina presupune libertatea de expresie si actiune?  Membrii PNL si PDL nu au facut un legamant pe viata, de forma "jur sa apar si sa protejez interesele PDL", respectiv PNL, ci, au ales sa adopte si sa aplice principiile pe care aceste partide politice si le-au asumat.

            Faptul ca astazi numerosi membri aleg sa paraseasca aceste formatiuni politice si sa migreze catre alte partide ar trebui sa fie un apel de trezire la realitate. Poate ca, acestor oameni, uniunea celor doua partide sub marca ACL li se pare o tradare si poate au realizat faptul ca sub aceasta sigla s-au adunat o serie de impostori.

De ce spun impostori? Deoarece, democrat-  si national-liberalii, reprezentantii consacrati ai liberalismului, lanseaza amenintari conform carora vor face plangeri in instanta impotriva tuturor alesilor locali care doresc sa paraseasca formatiunea politica. Dar maretia liberala nu se opreste aici, din contra, toti membrii care isi exprima dezacordul fata de actiunile acestor partide isi pierd mandatele si locurile de munca.

            Asadar, liberalismul in acest caz, este o gogomanie, intimidarea fiind de fapt modul lor de aplicare a influentei politice. Liberul arbitru si exercitarea vointei sunt blasfemii in acceptiunea ACL.

Cei care au aderat la PNL crezand ca vor promova ocrotirea si intarirea individului s-au trezit legati cu lantul de picior, si au realizat, in aceasta perioada, ca nu sunt altceva decat entitati aducatoare de voturi.

            Oamenii doresc schimbarea. Permiteti-le sa mearga acolo unde o pot produce!

 

Vasile-Daniel Suciu

Deputat PSD Bistrita-Nasaud, Colegiul nr. 2.

.

Foto - Bistritanews.ro

0 comentarii2828 vizualizări09 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0