Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Scoala de vara TSD.

Peste 100 de tineri social-democrati din Bistrita-Nasaud au participat alaturi de Victor Ponta si Mihai Sturzu la Scoala de Vara TSD, organizata la Mamaia in acest final de saptamana. Delegatii au participat la intalnirea cu premierul Victor Ponta, precum si la dezbateri pe teme de comunicare politica, politica externa si antrepenoriat, unde au conferentiat Vicepremierul Liviu Dragnea, Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici si profesorii Bogdan Teodorescu si Marius Pieleanu.

Prin prezenta consistenta la scoala de vara, TSD Bistrita-Nasaud a dat un semnal catre celelalte organizatii din Ardeal ca schimbarea in Romania incepe cu tinerii, care pentru data in istoria post-decembrista au sansa sa aleaga un tanar la conducerea tarii.

            La finalul scolii de vara, presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a declarat: Suntem la inceputul a 70 de zile in care vom avea sansa sa promovam ideile si viziunea unui tanar nascut si crescut intr-o familie normala, care are toate sansele sa devina Presedintele Romaniei si sa ne reprezinte pe noi, oamenii normali. Noi, tinerii nu avem niciun motiv sa nu il sustinem pe Victor Ponta la conducerea Romaniei. De prea mult timp, noi si parintii nostri asteptam o schimbare fundamentala in Romania. Acum este sansa ca acest lucru sa devina realitate. Acum este sansa ca Romania sa fie condusa de oameni tineri, capabili, care au demonstrat ca sunt buni si care inainte de toate sunt romani si ii pretuiesc pe romani. Va indemn sa credeti in acest vis, va indemn ca credeti in generatia noastra si incepand din acest moment sa faceti campanie pentru Victor Ponta ca pentru voi insiva!

 

 

Biroul de presa TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2807 vizualizări09 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0