Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Echipa se intareste!

Miercuri echipele de campanie ale PSD au stat de vorba cu locuitorii comunelor Sieu, Budesti, Chiuza si Rodna. In Bistrita militantii PSD au interactionat cu locuitorii de pe strada Imparatul Traian . Ziua s-a incheiat cu un spectacol, care a avut loc in localitatea Anies, din comuna Maieru. Cu acest prilej, presedintele organizatiei judetene PSD, Emil Radu Moldovan a salutat demersul fostului sau contracandidat, Vasile Bors si echipei de consilieri locali ai comunei Maieru, de  a se alatura echipei PSD pentru a-l sustine pe Victor Ponta. Alaturi de Vasile Bors, a venit in echipa PSD si viceprimarul comunei Maieru, Vasile Deac. "Impreuna vom lucra pentru o constructie durabila si in interesul cetateanului", a declarat cu acest prilej, presedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan.

            In dimineata zilei de joi, 9 octombrie, echipa de campanie a PSD, condusa de presedintele organizatiei judetene, Emil Radu Moldovan si presedintele executiv al organizatiei municipale. Ovidiu Cretu a stat de vorba cu lucratorii intreprinderilor Gold Plast si Eurocompozite.

            Mesajul zilei, a fost urmatorul:

SA NU UITAM!

-          Guvernul PDL-Basescu  a crescut TVA, a taiat salarii, a impozitat pensii, a inchis spitale. 700.000 romani si-au pierdut locul de munca, iar economia a intrat in colaps!

-          Guvernul PDL-Basescu a umilit romanii!

SA NU UITAM!

-          GUVERNUL VICTOR PONTA a asigurat 400.000 locuri de munca, a marit salariile, a indexat pensiile, a redeschis si construit spitale, iar cresterea economica a redirectionat-o in buzunarele romanilor!

 

ULTIMA ORA: Salariul minim pe economie va depasi 1000 lei in 2015. Alocatiile pentru copiii din familiile nevoiase vor fi indexate de la 1 ianuarie 2015. Pensiile vor fi indexate cu 5 la suta, incepand cu 1 ianuarie 2015!

SA NU UITAM!

E SIMPLU. E CEL MAI BUN.

VICTOR PONTA - PRESEDINTE!

 

Vlad Ciocan.

0 comentarii3332 vizualizări09 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0