Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Comunicate. PSD. ACL.

Victor Ponta sustine industria din Romania!  Joi, 16 octombrie, echipele de campanie ale PSD au stat de vorba cu alegatorii din localitatile Sieu, Matei si Cosbuc. Ziua s-a incheiat cu un spectacol, care a avut loc in comuna Uriu si a fost sustinut de Varu Sandel, Puiu Codreanu, Ghita Munteanu, Anuta Motofelea, Cristina Retegan, Nicu Cioanca si alti artisti. La eveniment au participat presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, deputatul PSD, Daniel Suciu, senatorul PSD, Ioan Denes, prim-vicepresedintele PSD BN, Nicolae Moldovan, primarul comunei Caianu Mic, Paul Stir si altii.

MESAJUL ZILEI:

Iohannis vrea sa fie presedinte, dar nu stie nici macar cat e salariul minim pe economie. Guvernul Ponta a gasit solutii pentru marii angajatori din Romania, pentru combinatele care angajeaza mii de romani (Sidex, Alro etc.). Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor de stat de 750 milioane de euro pentru marii consumatori de energie electrica.

Iohannis rade cu dispret in fata profesorilor si a cetatenilor care muncesc cinstit. Guvernul Ponta a aprobat si programul "Prima Masina", care va ajuta atat industria autohtona, cat si tinerii sa-si cumpere masini noi.

Iohannis minte ca si-a facut 6 case din banii de meditatii, dar refuza sa explice cum. Guvernul Ponta a aprobat de 2 saptamani reducerea CAS, care, conform calculelor specialistilor, va genera 70.000 de noi locuri de munca.

 E SIMPLU. E CEL MAI BUN. VICTOR PONTA - PRESEDINTE!

 

.

 

 

PSD joaca murdar!

 ACL Nasaud protesteaza cu privire la modul in care Partidul Social Democrat intelege sa castige simpatia electoratului atat din orasul Nasaud, cat si a celor din judet si din intreaga Romanie, prin mesajele mincinoase si murdare cu privire la posibilele actiuni pe care le-ar intreprinde Klaus Johannis, candidatul ACL, daca acesta va ajunge presedinte al Romaniei.

Mai grav este faptul ca Partidul Social Democrat se foloseste in aceasta campanie de institutiile statului pentru a-si raspandi mesajele mincinoase pentru a-i dezinforma pe romani. In speta este vorba de Posta Romana, ai carui factori postali au fost transformati in agenti electorali PSD.

Partidul condus de Victor Ponta a impus, prin Ministerul Comunicatiilor, acestei institutii - Posta Romana - al carui actionar unic este Statul roman, sa distribuie odata cu corespondenta, pliante in care este atacat in mod grosolan si mincinos candidatul ACL Klaus Johannis.

Informam pe aceasta cale populatia ca, Klaus Johannis, candidatul ACL, doreste sa dezvolte economia tarii si astfel cetatenii romani sa ajunga la un nivel de trai decent, similar celorlalti cetateni din Uniunea Europeana. Klaus Johannis isi doreste ca statul de drept sa functioneze in mod real, nu doar la nivel declarativ.

  ACL Nasaud

 

0 comentarii2821 vizualizări17 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0