Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
PSD Bistrita-Nasaud este alaturi de colegii din PSD Arges

PSD Bistrita-Nasaud isi exprima deplina solidaritate cu toti colegi din organizatia PSD Arges, care trec in aceste momente prin incercari foarte grele. Suntem alaturi de domnul Constantin Nicolescu, si vom face toate eforturile care depind de noi pentru a-l sprijini sa treaca peste situatia grea din prezent.

 

Suntem revoltati de faptul ca un om politic de certa valoare, cu o reputatie nepatata in toti acesti ani de politica, a ajuns sa fie lovit atat de brutal de instrumentele politice ale actualei puteri.

 

PSD Arges este in acest moment tinta unei campanii de presiuni politice fara precedent. Scopul acestei campanii este evident. PDL incearca prin orice mijloace sa preia conducerea Consiliului Judetean Arges, desi argesenii au ales in aceasta pozitie un reprezentant al PSD ani de-a randul. Este tipic PDL sa apeleze in mod ilegitim la instrumente din afara sferei politice pentru a-si impune vointa.

 

Toate aceste presiuni nu ne vor face sa dam inapoi de la obiectivul de realizare a opozitiei unite. Scopul nostru imediat este de a schimba regimul abuziv impus de PDL si de a readuce in Romania statul de drept si echilibrul social.

 

Fac apel la colegii din Arges si din toata tara sa reziste abuzurilor. Vremea abuzurilor si a presiunilor politice va trece, iar toti cei care sunt vinovati pentru acestea vor plati.

 

 

Radu Moldovan

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud

 

Bistrita

28.01.2010

2 commentarii2324 vizualizări29 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0