Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Comunicat de presa. PSD. Tariceanu.

Marti, echipele de campanie ale PSD au parcurs localitatile Sieu, Ilva Mica, Lesu si Ciceu-Mihaiesti.  Ziua s-a incheiat cu un spectacol electoral, care a fost sustinut de Varu` Sandel, Cristina Retegan, Nicu Cioanca si alti artisti. La eveniment au participat presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, deputatul PSD, Daniel Suciu, senatorul PSD, Ioan Denes, prim-vicepresedintele PSD BN, Nicolae Moldovan, vicepresedintele Consiliului Judetean, Alexandru Pugna, presedintele TSD BN, Bogdan Ivan, consilierul judetean al PSD, Maria Ulecan si altii.

                        In Bistrita, echipa de campanie a PSD a impartit materiale electorale  si a stat de vorba cu locuitorii din zona blocului "lama". La intalnire au participat presedintele PSD Bistrita, Alexandru Bria, presedintele executiv al aceleiasi structuri, Ovidiu Cretu, viceprimarul Kiss Laszlo si altii.

MESAJUL ZILEI:

Inca de la inceput, din 2012, agricultura a fost una dintre prioritatile Guvernului Ponta. Una dintre urgente a fost reducerea  TVA la paine de la 24% la 9%, ceea ce s-a intamplat in 2013.

 Anul acesta, peste un milion de fermieri au inceput sa primeasca subventii la hectar mai mari cu 20 euro/hectar. Guvernul Ponta a crescut acest ajutor de la 139 euro, cat era in 2013, la 159 euro.

 Guvernul Ponta a acordat in 2012 despagubiri pentru fermierii afectati de seceta si producatorii de cartofi afectati de organisme daunatoare, in valoare de  aproape 5 milioane lei.  Totodata, fermierii care au suferit pierderi din cauza calamitatilor din 2013 au fost scutiti de la plata impozitului pe venitul agri­col.

 Guvernul Ponta a reusit sa deblocheze si sa plateasca subventii in cuantum de 2.7 miliarde lei, de care au beneficiat un milion fermieri. 

 Guvernul Ponta a scutit aproape 10 mii de fermieri de returnarea subventiilor primite in perioada 2007-2010 - sume care erau cerute in timpul guvernarii PDL in urma unor decizii ale curtilor de conturi judetene sau ale municipiului Bucuresti.

 Guvernul Ponta a redus cu 20%-30% cheltuielile la livrarea apei destinate irigatiilor pentru fermieri.

 Guvernul Ponta a obtinut de la UE aproape 600 milioane de euro pentru modernizarea retelelor de irigatii.

 E SIMPLU. E CEL MAI BUN. VICTOR PONTA - PRESEDINTE.

 

.

 


In data de 23 Octombrie 2014, Candidatul Independent Calin Popescu Tariceanu va efectua o vizita in scop electoral in judetul Bistrita-Nasaud! Atasat aveti programul zilei. Va multumim!
Dorim sa va precizam punctele de interes ale vizitei.

10:00 - Plecare microbuz spre ROMULI (vehicul destinat reprezentantilor presei)
13:30 - Conferinta de presa (Palatul Administrativ)
14:30 - Deplasare Sinmihaiu de Cimpie
17:00 - Deplasare spre Bistrita
 
Pentru detalii - Florin Putura - 0745 376 846


Echipa de sustinere a candidaturii pentru prezidentiale 2014 a Candidatului Independent Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu.
1 comentariu2667 vizualizări22 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0