Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Comunicate. TDL. PSD.

Tdl Bistrita . Noul viceprimar PSD-ist al municipiului Bistrita, Kiss Laszlo, care in luna decembrie a.c. implineste 39 de ani, nu are nici o experienta profesionala conform CV-ului postat pe site-ul oficial al Primariei Bistrita !!! Aveti atasat linkul spre cv-ul acestuia!
http://l.facebook.com/l/KAQF48bnrAQHhMi98nHjMHlTDpm3gGHjqfGWIectKPOpEKw/www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/portal.nsf/A736FC4C7BB3EF47C22573CD00415237/$FILE/CV%2520KISS%2520LASZLO.pdf

Tdl Bistrita Pentru a fi mai bine intelesi asupra competentelor profesionale ale viceprimarilor PSD-isti, va mai anuntam ca celalalt viceprimar, in speta George Avram, isi incepe activitatea profesionala de la 33 de ani, conform cv-ului acestuia de pe site-ul primariei Bistrita.

 

.

 

Facilitati pentru elevi si studenti 

                         Miercuri, 22 octombrie, echipele de campanie ale PSD au stat de vorba cu alegatorii din localitatile Bistrita-Bargaului, Rebrisoara si Beclean. Ziua s-a incheiat cu un spectacol electoral, care a avut loc in comuna Parva si a fost sustinut de Varu` Sandel, Puiu Codreanu, Cristina Retegan, Nicu Cioanca si alti artisti. La eveniment au participat presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, deputatul PSD, Daniel Suciu, senatorul PSD, Ioan Denes, vicepresedintele Consiliului Judetean, Alexandru Pugna, presedintele TSD BN, Bogdan Ivan si altii.

                        In Bistrita, echipa de campanie a PSD a impartit materiale electorale  si a stat de vorba cu locuitorii din zona strazilor Nasaudului, Lt. Calin, Aleea Rotunda, Heniu si altele.

MESAJUL ZILEI:

Guvernul Ponta a  majorat cu 10% subventia pentru cazarea studentilor in camine.

 Ca urmare a eforturilor Guvernului Ponta, programul Erasmus+ va oferi 120.000 de burse, in valoare totala de 52 milioane euro, pentru cei care vor sa studieze sau sa urmeze cursuri de formare in strainatate.

 Guvernul Ponta a scutit studentii de la plata pentru eliberarea actelor de studii.

 Guvernul Ponta a semnat un parteneriat cu Google, prin intermediul caruia studentii din toata tara au acces gratuit la aplicatiile "Google Apps for Education".

 Guvernul Ponta a alocat peste 16,6 milioane de lei pentru rechizite oferite gratuit la peste 680.000 de elevi, pentru anul scolar 2014 - 2015.

 Guvernul Ponta a majorat bursele oferite elevilor olimpici si a scutit elevii si studentii de la  plata pentru eliberarea actelor de studii.

 Guvernul Ponta a achizitionat peste 600 de microbuze scolare pentru transportul elevilor.

 E SIMPLU. E CEL MAI BUN.VICTOR PONTA - PRESEDINTE!

0 comentarii2856 vizualizări23 octombrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0