Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Se taie copaci in mod necontrolat si fara nicio justificare de catre muncitorii care lucreaza pe santierul de constructie al viitorului Hotel Phoenix.

Catre:  AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BISTRITA NASAUD. SESIZARE

 Va supunem atentiei faptul ca din parcul municipal se taie copaci in mod necontrolat si fara nicio justificare de catre muncitorii care lucreaza pe santierul de constructie al viitorului Hotel Phoenix din vecinatatea institutiei dumneavoastra.

Astfel in data de 24.01.2010 ora 17 si 20 de minute subsemnatul a fost martorul taierii unui copac. Copacul se afla in coltul pe care il fac aleea de acces spre sala de gimnastica cu aleea care face legatura cu intrarea in Parc dinspre strada Nicolae Titulescu pe langa grupul de cladiri din care face parte si APM BN. Cioata se poate inca identifica usor. Era vorba de doua trunchiuri ingemanate fiecare dintre ele avand un diametru la baza de peste 25 de centimetri.

 

Totodata ne exprimam nedumerirea fata de faptul ca masinile celor care lucreaza la construirea hotelului sunt Parcate cu lejeritate printre copaci. Va semnalam totodata faptul ca nu exista nicio organizare de santier care sa delimiteze proprietatea pe care se construieste hotelul de Parcul municipal aflat in proprietate publica.

 

Va rugam sa luati masurile legale care se impun pentru a proteja Parcul Municipal si sa dispuneti sanctionarea celor care incalca legea distrugand fara discernamant putinele spatii verzi ale orasului.

 

Bistrita: 28.01.2010

 

Partidul Ecologist Roman Filiala Bistrita - Nasaud

Presedinte

Alexandru Marian TONIUC             

 

1 comentariu2310 vizualizări29 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0