Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 22 Iulie 2024 - 14587
PSD il da in judecata pe Ioan Oltean

Vicepresedintele PDL, deputatul Ioan Oltean va fi dat in judecata de PSD. Anuntul a fost facut de secretarul acestei formatiuni politice, Liviu Dragnea. Dragnea a declarat pe Antena 3 ca decizia a fost luata in urma unor inregistrari pirat aparute pe piata media de la sedinta Colegiului Director al PDL de la finele saptamanii trecute.

"Trebuie sa recunoastem ca daca nu am fi dat afara broscoiul din Guvern nu am fi castigat alegerile. Credeti ca daca ramanea Nica la Interne am fi castigat alegerile? Nu... cu Nica la Interne nu castigam prezidentialele!", a spus Oltean in spatele usilor inchise.

Secretarul general al PSD a mai precizat ca declaratiile lui Ioan Oltean sunt cat se poate de grave si demonstreaza faptul ca PDL a fraudat alegerile prezidentiale.

 

 

Update

 

O informare facuta azi in BPN al PSD sustine ca reprezentantii partidului sunt in discutii avensate cu 10 alesi ai PDL. Se preconizeaza ca cel putin 8 dintre acestia vor face pasul aproape sigur. Din acestia 4 sunt senatori si 6 sunt deputati. In cazul in care aceste transferuri se vor realiza atunci Opozitia ar avea voturile necesare doborarii Guvernului Boc V.

 

Alin Cordos

0 comentarii5187 vizualizări06 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0