Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Uniunea Social-Liberala a devenit functionala.

Presedintii PNL, PC si PSD au semnat sambata la Parlament, Protocolul de constituire a Uniunii Social-Liberale. Presedintele PC, Daniel Constantin si presedintele PNL, Crin Antonescu, au semnat mai intai acordul prin care ACD aproba constituirea USL. Presedintele PNL si presedintele PSD, Victor Ponta, au semnat apoi protocolul de constituire, intre ACD si PSD, a Uniunii Social-Liberale.

Cei trei lideri politici semnatari ai protocolului au declarat la unison ca schimbarea incepe acum, romanii avand de astazi o alternativa reala si consolidata in alegeri.

In dimineata zilei de 5 februarie, conducerile PNL, PSD si PC au validat constituirea USL. Ulterior, presedintii partidelor au tinut cuvantari si au facut o fotografie de grup in fata presei.

Liderul PNL BN a mentionat ca alianta intre PNL, PC si PSD se parafeaza la fel de rapid si de eficient pe cat se doreste si scoaterea Romaniei din grava criza morala, politica si economico-financiara in care actuala putere a aruncat tara.

"Am inteles cu totii lectiile anului 2010, am ascultat si  vocea celor mai multi dintre romani. Astazi, mai repede  si mai durabil decat se astepta oricine, ne dam mana cu doctrina noastra, cu identitatea si istoria noastra, ne dam mana cu totii pentru prezentul si viitorul acestei tari. Cu increre in drepturile  poporului roman la prosperitate si demnitate, cu incredere in viitor, cu gand bun, cu Dumnezeu vom merge inainte!’’ a conchis Ioan Tintean.

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud a mai apreciat ca in cel mai scurt timp posibil, Uniunea Social-Liberala va deveni functionala si la Bistrita.  

 

 

 

 

Biroul de presa al ACD Bistrita-Nasaud

 

1 comentariu2842 vizualizări06 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0