Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Deputatul infractor Marko Attila este protejat de Ungaria pentru a nu dezvalui reteaua retrocedarilor ilegale patronata de Budapesta.

Cazul deputatului infractor Marko Attila este unul de siguranta nationala, nu doar unul de coruptie, si de aceea este protejat de statul maghiar. Budapesta va face tot posibilul sa nu-l predea pe nepotul lui Marko Bela justitiei romane de teama ca acesta va dezvalui reteaua de influenta si de retrocedari pe care Ungaria o controleaza pe teritoriul Romaniei.

Marko Attila este personajul cheie de la care anchetatorii pot afla nu doar dedesubturile cazului in care este anchetat in prezent, ci si intreaga desfasurare a retrocedarilor ilegale pe filiera maghiara care a atins in Romania proportii inspaimantatoare.

Tocmai de aceea, pasivitatea autoritatilor romane in fata disparitiei lui Marko Attila din Romania si a protectiei acestuia de catre Ungaria este de neacceptat. In cazul deputatului infractor de la UDMR, Romania se dovedeste nu un stat slab, ci un stat inexistent.

Semnalul pe care Budapesta il da in Romania prin protejarea lui Marko Attila este acela ca reteaua de furat proprietati romanesti in beneficiul Ungariei poate functiona nestingherita de nimeni pentru ca responsabilii au sansa sa scape oricand peste granita daca sunt identificati de justitie. Ungaria devine astfel statul protector al infractorilor care fura in beneficiul sau, ceea ce asigura nu doar continuitatea instrainarilor de proprietati din Transilvania in avantajul Budapestei, ci si omerta asupra modalitatilor si dimensiunilor de desfasurare a actiunii de rapt teritorial romanesc.

Daca statul roman nu demareaza procedurile de extradare a lui Marko Attila justitia din Romania nu va mai fi credibila, iar increngatura maghiara de expoliere a statului roman va continua sub protectia personala a lui Viktor Orban, dand semnalul ca Romania nu mai este un stat suveran, ci un stat svaiter.

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii2737 vizualizări11 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0