Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Din grija pentru ochii tai!

In perioada 16 - 26 februarie 2015, intre orele 9.30 - 16.00, Organizatia Judeteana a Femeilor Liberale Bistrita-Nasaud in parteneriat cu firma Lent Optik, demareaza actiunea "Din grija pentru ochii tai!",  oferind tuturor locuitorilor din Bistrita, Sangeorz-Bai si Nasaud, consultatii oftalmologice GRATUITE, precum si masurarea tensiunii oculare.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialisti din Bucuresti cu aparatura de ultima generatie, existand si posibilitatea achizitionarii de ochelari corespunzatori, masurarea tensiunii arteriale; determinarea acuitatii vizuale; refractie oculara; stabilirea dioptriilor.

Lent Optik furnizeaza produse de optica medicala si servicii aferente (servicii de consultatie, determinare dioptrii si montaj gratuit precum si o gama larga de rame si lentile) care diminueaza problemele de vedere si optimizeaza calitatea vietii persoanelor, care din diverse motive sufera de o stare de disconfort ocular.

Consultatiile gratuite vor fi realizate la urmatoarele locatii:

- Bistrita, Str Liviu Rebreanu nr 23-25, Sediul central al Organizatiei Judetene PNL BN

- Bistrita, Str. Nicolae Titulescu nr 12, Sediul Municipal PNL Bistrita  

- Nasaud, sediul PDL, Piata Unirii, nr. 4,

- Sangeorz-Bai, str. Izvoarelor nr. 72.


 

Gabriela Montoiu,                                     Diana Morar,

Copresedinte OFL Bistrita-Nasaud       Copresedinte OFL Bistrita-Nasaud 

 

0 comentarii2310 vizualizări11 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0