Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Bugetul Bistritei - fara viziune pentru cetateni .

Bugetul municipiului Bistrita a fost adoptat in sedinta Consiliului Local de ieri in modul in care si-au dorit primarul orasului si majoritatea compusa din consilierii PSD-PER-UDMR si cei care in mod normal si-au pierdut calitatea de alesi locali. Au fost dezbateri lungi atat in comisii cat si in sedinta consiliului local iar pentru prima data in ultimii ani nici un amendament al opozitiei nu a fost acceptat de catre o majoritate de moment. 

         Fie ca vorbim de oportunitatea dezvoltarii infrastructurii de drumuri din municipiu sau de necesitatea investitiilor in reteaua scolara, noi consilierii PNL consideram o prioritate realizarea acestor lucruri daca totusi vorbim de un imprumut bancar si nu construirea unei partii de schi la preturi de milioane de euro. Majoritatea din Consiliu Local nu a inteles acest lucru iar fiecare cetatean al municipiului v-a avea de suferit in urmatorii ani pentru o investitie inoportuna la acest moment pentru oras.

        Daca pentru evenimentele cultural-artistice desfasurate in oras atat de Centrul Cultural Municipal cat si de serviciul de specialitate al primariei s-au gasit resurse financiare destul de importante si consistente, activitatea sportiva din municipiu risca sa ramana fara finantare de la bugetul local in anul 2015. Argumentele aduse tin de cadrul legal, lucru care nu are fundamentare din moment ce alte autoritati locale din tara sprijina sportul in continuare, fie ca vorbim de fotbal, handbal, volei sau baschet. 

         Cetatenii Bistritei trebuie sa stie faptul ca proiectul de buget aprobat in sedinta de ieri nu are nici o legatura cu nevoile lor, ci este rodul unei viziuni personale cu care  primarul orasului si majoritatea care il sustine ne-au obisnuit in ultima perioada.   

 

   

MIHAI  SARMASAN

Consilier municipal PNL,

Co - Presedinte TNL Bistrita.

1 comentariu2611 vizualizări13 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0