Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Era obligatoriu ca senatorul Denes sa treaca la PSD! Meschinaria si minciuna i-au fost carti de vizita.

Aflu nu cu multa mirare ca senatorul Denes cere public socoteala unora dintre noi. Nu ma mir, Ioan Denes respecta cu sfintenie strategia PSD de defaimare a PNL-ului printr-un vot pe care chiar 30 de senatori PSD l-au sustinut. Dupa rezultatul acestui vot a urmat pasul doi, inceput ieri de Victor Ponta si continuat in teritoriu de unii din senatorii PSD. Spun doar de unii pentru ca celei mai mari parti dintre colegii PSD-isti le-a fost rusine sa mai faca si acest al doilea pas.

Nu si senatorului Ioan Denes pe care meschinaria l-a cerut afara de la sine dintr-un partid in care inca mai exista onoare, colegialitate si uneori prietenie.

N-as fi recurs la acest gest daca nu as fi simtit ca ceea ce e prea mult devine insuportabil.

 

Senator  PNL,

Dorin-Mircea Dobra.

 

.

 

-Declaratie-

 In urma cererilor aparute in mass media locala care, banuiesc, reprezinta si intrebarile electoratului caruia ii sunt dator cu explicatii, sustin urmatoarea declaratie publica pe care o si asum sub puterea onoarei:

Am votat pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian.

Eventuala intarziere a acestei reactii se datoreaza numai demersurilor pe care a trebuit sa le intreprind pentru  a afla daca declaratia mea poate fi facuta.

Resping cu tarie toate presupunerile ce au dus la catalogarea mea pripita, ma declar dezamagit de reactiile pe care personal nu le pot intelege referitoare la persoana mea. Increderea colegilor mei liberali din Senatul Romaniei si deciziile PNL de a vota in favoarea oricarei cereri de incepere a urmaririi penale sunt chestiuni de onoare pe care le respect si de la care nu ma abat.

Imi asum si partea mea de vinovatie in urma careia nu am precizat destul de clar ca a vorbi despre omul Varujan Vosganian nu presupune si dreptul de a obstructiona demersul justitiei din Romania.


Senator  PNL,

Dorin-Mircea Dobra

0 comentarii2415 vizualizări13 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0