Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Un deziderat....numai al lui Klaus Iohannis??

Dupa 16 noiembrie presedintele ales de noi ne spunea ca-si doreste o altfel de politica. Si il cred, pentru ca este neamt cu cuvant nemtesc. Am asteptat cu rabdare ceva timp sa vad daca actorii politici isi doresc si ei ceea ce vrea presedintele. Nici vorba, certurile politice, ping-pong-ul si vorbele de duh continua la toate televiziunile si in toata presa nationala si locala. Tinerii politicieni PSD, PNL se intrec in dispute plictisitoare, multa vorbarie si comportament balcanic pe care nu au de gand sa il abandoneze. Domnilor va garantez ca plictisiti lumea, foarte putini va citesc articolele. Personal eram interesat de ceea ce spuneati candva, in prezent nu mai am rabdare sa vad continutul scrisorelelor dumneavoastra desi va respect pentru ca ati fost alesi de concetateni de-ai nostri. Tin la tinerii politicieni, in special la cei din PNL, dar nu am nimic de impartit nici cu cei din PSD. Personal nu sunt in competitie cu nici unul dintre dumneavoastra. Indemnul meu este sa ascultati de unul mai in varsta tocmai de la ecologisti, acolo unde se da semnalul de fiecare data a unei ecologizari. Deseurile sunt de multe feluri, putem spune ca politica romaeasca este extrem de alterata si risca sa se transforme intr-un deseu. Daca nu va ordonati gandurile si nu va masurati cuvintele, cei care fac politica, la randul lor devin exponentii unei politici toxice. Sigur, opozitia si argumentele ei trebuie sa functioneze, in CL, CJ, Parlament. Acolo este locul dezbaterilor si a votului final, in rest totul este un can-can plictisitor si inutil.

                Ecologizarea clasei politice nu mai poate intarzia. Toxicitatea cuvintelor a invadat organismul tuturor politicienilor, si cum toxinele se aduna de regula in intestinul gros, se impune si o clisma de primavara pentru insanatosirea dvs.

    Toate cele bune, cu ganduri ECO.

                Marius Balan.

0 comentarii2457 vizualizări22 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0