Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Partidul Liberal Reformator - Filiala Bistrita-Nasaud doreste sa clarifice neadevarurile publicate in media locala.

O politica locala este aceea care promoveaza valori si principii de reprezentare corecta a evenimentelor ce se petrec in peisajul politic-administrativ al judetului Bistrita-Nasaud. Se propaga de mai multe luni o informatie gresita despre vointa unui cetatean, ca oricare altul, care a ales, benevol, sa activeze ca membru al Partidului Liberal Reformator, la momentul semnarii adeziunii.

Partidul Liberal Reformator tinteste spre a fi ultimul aparator si reprezentant al LIBERALISMULUI in Romania, judetul Bistrita-Nasaud nefiind o exceptie. Cunoastem dorinta unor inchipuiti lideri de pe meleagurile noastre, care si-au vandut sufletul si partidul pentru a sta la masa cu cei contra carora au luptat cu mai bine de cateva luni! A afirma cu o usurinta demna de licean prins copiind, ca un anumit cetatean nu a semnat un document, pe care tot acelasi anumit cetatean afirma cu cateva luni in urma ca nu stia daca l-a semnat, reprezinta o lipsa de experienta profesionala si dorinta de a creea o imagine neverosimila, cu intentia clara de a raspandi incertitudini si de a fi malitios gratuit.

Domnul Maxim Pop a semnat adeziunea Partidului Liberal Reformator, acest lucru nu poate fi contestat! Dorim acest comunicat sa ofere o lumina corecta a faptelor ce fac referire la PLR Bistrita-Nasaud si totodata sa dovedim, daca mai era cazul, ca dorim sa reprezentam corect valorile liberale, minciuna nefiind una dintre aceste valori.

     

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator - Filiala Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2541 vizualizări01 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0