Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 28 Martie 2024 - 14587
Declaratie de presa.

Ionut Simionca: " Vom continua traditia democrat-liberala la nivelul judetului Bistrita-Nasaud si in intrega Romanie"

Inregistrarea la OSIM a  siglei si denumirii Partidului Democrat Liberal, a fost un  demers legal si dorit de toti cei care cred cu adevarat in dreapta, un semn de respect  pentru ceea ce au insemnat PDL si Traian Basescu in politica romaneasca din ultimii 15 ani. 

Nu trebuie uitat faptul ca Partidul Democrat Liberal a fost condus de un spirit generat de fostul presedinte Traian Basescu, cel care a dus partidul de la 6 la 30 la suta. Credem ca acel spirit pe care l-a generat presedintele Traian Basescu reprezinta o valoare pentru foarte multi dintre romani. Motiv pentru care o parte din colegii nostri au solicitat sa inregistreze atat sigla, cat si denumirea partidului, in semn de respect pentru ceea ce reprezinta acest proiect politic important care a trecut Romania prin criza si alaturi de presedintele Traian Basescu a reusit performante electorale remarcabile.

Mai vreau sa spun doar ca toata aceasta mostenire a presedintelui Traian Basescu se regaseste astazi in curtea Partidului Miscarea Populara si nu la USL, pentru ca PNL este partidul care l-a suspendat de doua ori pe presedintele Traian Basescu si este partidul care, alaturi de PSD, a promovat proiecte politice care au pus intr-o lumina proasta Romania in ultimii 10 ani. Si aici ma refer la referendumul din 2012. Nici la aceasta ora PNL nu a iesit cu un punct de vedere foarte clar sa-si defineasca pozitia cu privire la ceea ce s-a intamplat in 2012.

Ionut Simionca, presedinte PMP Bistrita-Nasaud

0 comentarii2842 vizualizări26 aprilie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0