Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Campania "Daruieste pur si simplu".

Organizatia de femei a Partidului National Liberal lanseaza, a lansat in data de 23 aprilie 2015, de Ziua Internationala a Cartii, o invitatie tuturor celor care doresc sa trimita carti copiilor si tinerilor din Republica Moldova si din intreaga diaspora, sa se alature in campania de colectare. 

Incepand cu data de 4 mai 2015, in corturile ce vor fi amenajate in toata tara, se vor strange carti care vor fi transportate in diverse locatii din Republica Moldova, in weekend-ul 5-7 iunie 2015 cand vor fi inmanate celor care au nevoie de catre reprezentantele Organizatiei de Femei a PNL. Apelul lansat de femeile liberale se adreseaza oricaror persoane fizice sau juridice interesate sa participe la aceasta campanie, scopul fiind unul umanitar si de venire in intampinarea nevoilor generatiei tinere din Republica Moldova si diaspora de a avea acces la carti romanesti cu o mare insemnatate in prezervarea si exersarea limbii romane.
 
"Lansam aceasta campanie de Ziua Internationala a Cartii, 23 aprilie, cand, poate ca nu intamplator, crestinii ortodoxi il sarbatoresc pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, printr-un apel adresat tuturor sa daruiasca aceste carti pentru cei care au mare nevoie de ele. Adresam si o urare de LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor patronului primaverii". 

Ziua Internationala a cartii si a drepturilor de autor se sarbatoreste anual pe 23 aprilie si este organizata de UNESCO in scopul promovarii lecturii, publicarii si a drepturilor de autor. Prima astfel de manifestare s-a desfasurat in 1995.


Gabriela Montoiu,
Copresedinte OFL Bistrita-Nasaud      

Diana Morar,    
Copresedinte OFL Bistrita-Nasaud

0 comentarii2478 vizualizări28 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0