Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Senatorii PSD acuza Guvernul ca "fenteaza" din nou cetatenii in detrimentul afacerilor extra-guvernamentale.

Initiativa legislativa propusa de un grup de senatori din Parlamentul Romaniei, prin care se urmarea modificarea si completarea "Legii nr.230/06.07.2007  privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari",  a fost respinsa de catre Guvern.

Modificarile propuse ar fi fost in avantajul cetateanului, deoarece acestea aveau in vedere crearea unor obligatii pentru furnizorul de servicii, mai exact,  furnizorul nu ar mai fi avut dreptul de debransare al proprietarului de la serviciile publice de utilitati decat in baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, mai mult, anterior debransarii, furnizorul serviciului ar fi avut obligatia de a-l convoca pe proprietar la conciliere directa.

In acest context, Guvernul nu numai ca a respins sustinerea acestei propuneri legislative, care i-ar fi protejat pe proprietari, ci a inaintat Parlamentului un punct de vedere similar cu cel al unuia dintre furnizorii de servicii, ba chiar copiaza paragrafe din documentul transmis de catre acesta la Senat.

Drept urmare, senatorii PSD acuza Guvernul ca in spatele acestui "plagiat ordinar" al unui document oficial, se afla intentia de protejare a furnizorilor de servicii publice, in chiar detrimentul cetateanului.

In acest caz, nu ne mai ramane decat sa ne intrebam in slujba cui lucreaza acest Guvern, atat de devotat guvernantilor si "sferei lor de influenta", dar atat de infidel poporului care l-a ales?

 

 

 

Grupul Senatorial PSD

www.psdsenat.ro

 

23.02.2011 

0 comentarii2772 vizualizări23 februarie 2011




rss 2.0
rss 2.0