Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Florin Sandu Simionca, este noul Presedinte al organizatiei PSD Budacu de Jos.

Primarul comunei Budacu de Jos, Florin Sandu Simionca, este incepand de astazi Presedintele organizatiei PSD Budacu de Jos. Sandu Simionca a preluat conducerea organizatiei locale PSD in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan.  Conferinta de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD si peste 120 de membri si simpatizanti social-democrati.

            Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Ma bucur ca oamenii din comuna Budacu de Jos au aratat ca pot fi uniti atunci cand vine vorba de interesele localitatii. Pentru mine o mare bucurie, ca un om pe care in apreciez foarte mult, domnul primar Sandu Simionca, face echipa alaturi de mine si colegii mei. Comuna Budacu de Jos este una dintre cele mai dezvoltate comune din judet si o prioritate pentru administratia judetului si a municipiului Bistrita.

Vreau sa felicit echipa PSD din Budacu de Jos pentru rezultatele obtinute la ultimele alegeri si sunt convins ca in perioada urmatoare vor inregistra rezultate si mai bune, data fiind intarirea echipei cu oameni de calitate.

 

Biroul de presa

PSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii3003 vizualizări18 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0