Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Si Becleanul ar trebui sa aiba ecologistii sai.

Rasfoind presa am dat cu usurinta de scrisoarea doamnei profesoare Camelia Cutui, adresata Primariei Becleanului. Motivele: lucrarile de modernizare a Parcului Dendrologic din centrul orasului, care nemultumeste pe semnatara acestor randuri. Am fugit pana acolo a doua zi sa vad daca are dreptate doamna profesoara. Am constatat ca da. Ma vad nevoit la randul meu sa-i multumesc pentru atitudinea civica a domniei sale. Dar ce folos ca societatea civila nu se manifesta la Beclean decat printr-o singura persoana pe acest caz. Tarziu, lucrarile sunt in toi, raul a fost produs. Nu mai ramane sa adaug decat o rugaminte, facuta special domnului primar Nicolae Moldovan, pe care l-am apreciat pentru realizarile de la Figa.

                Domnule primar: nu va luati ca model colegul mai mare de la Bistrita, care la randul sau are proiecte nastrusnice de modificari si distrugeri de spatii verzi, ca cele din Parcul Eminescu si Piata Centrala. Insulele de verdeata au un rol estetic si odihnitor pentru oameni. Lasati naibii betoanele si bordurile, nu incorsetati copacii si parcurile.

                Intr-o lume cu schimbari climatice drastice avem nevoie mai mult ca oricand de vegetatie si nu de prefabricate care ne uratesc viata si mediul.

 

 Balan Marius

Ecologist Org. Mun. Bistrita.

0 comentarii2485 vizualizări19 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0