Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 27 Aprilie 2024 - 14587
Incurajez transformarea si sunt de partea evolutiei si a modernizarii municipiului Bistrita.

Nu trebuie sa ne intoarcem la sapa de lemn pentru ca sa ne bucuram de clipa de tihna petrecuta la umbra unui copac, de frumusetea florilor, de arbori si de iarba verde, in doua cuvinte de natura ci trebuie sa apelam la tehnologie si sa avem incredere in oamenii care ne conduc.

Astfel, vom evolua frumos  asa cum au evoluat si evolueaza in continuare toate tarile care au aderat la Uniunea Europeana.

Realizarea unei parcari subterane in Piata Mihai Eminescu reprezinta o necesitate pentru Bistrita, un oras aflat in plin proces de modernizare. Prin amenajarea acestei parcari, Parcul Mihai Eminescu va deveni mai verde, pentru ca toate locurile de parcare existente in prezent acolo se vor muta subteran, lasand la suprafata loc disponibil pentru activitati de agrement si spatiu verde.

Incurajez emaniciparea si sunt de parere ca Bistrita are nevoie nu doar de o parcare subterana ci de mai multe parcari subterane. Construite si amenajate de Primaria Bistrita sau de diversi investitori, interesati de o afacere sigura si profitabila pe termen lung. Incurajez acest lucru, cu conditia ca spatiile de deasupra acestor parcari sa fie transformate in parcuri publice pentru bistriteni, cu spatii verzi intretinute, fantani arteziene, flori, arbusti fructiferi, banci etc.

Imaginati-va ce mult ar insemna aceste parcari subterane pentru oras, toate masinile vor parca acolo iar Bistrita va fi mai incapatoare dar si mai verde .

 

O alta parcare subterana poate fi amenajata in spatele Directiei Generale a Finantelor Publice Bistrita -Nasaud, in prezent acolo exista o parcare partial amenajata iar cand ploua sunt multe balti si noroi.

Ar fi binevenita o parcare la subsol, mai ales ca zona este foarte circulata. Folosindu-ne putin imaginatia, parcarea subterana poate fi creata cu dublu acces. O cale de acces poate fi de pe strada Petre Ispirescu iar cealalta de pe strada 1 Decembrie, semnalizata corespunzator cu sageata care indica acest lucru. Cei care merg lunar sa platesca la finante taxele si contributiile stiu foarte bine ca parcarea masinii personale in acel loc este o problema.

Cu siguranta, exista multe spatii libere in Bistrita unde se pot construi si amenaja parcari subterane, nu voi mai continua cu exemple.

Am increderea si speranta, in faptul ca, daca o parcare de acest fel va fi amenajata, in municipiul Bistrita nu vor intarzia sa apara si investitori dornici sa investeasca in parcari subterane. Iar acest lucru nu poate fi decat benefic pentru Bistrita.

 

Dulcev Luana Alina

 

0 comentarii2821 vizualizări22 iunie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0