Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Leon Vlad a fost reconfirmat in functia de presedinte al organizatiei PSD Prundu Bargaului.

Leon Vlad a fost reconfirmat in functia de Presedinte al organizatiei locale PSD Prundu Bargaului. Din echipa de conducere a organizatiei locale face parte si primarul comunei, Doru Crisan, Viceprimarul Ioan Cioncan si consilieri locali.  Leon Vlad a primit sprijinul organizatiei in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan.  Conferinta de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD si peste 50 de membri si simpatizanti social-democrati.

            Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Vreau sa il felicit pe colegul meu Leon Vlad, un om cu multa experienta, pentru reconfirmarea in pozitia de lider al organziatiei. De asemenea, vreau sa ii multumesc domnului primar Doru Crisan pentru ca a decis sa vina alaturi de echipa noastra, care astfel a devenit mult mai puternica.

Urez mult succes noii echipe si imi doresc ca ea sa faca multe lucruri utile pentru cetatenii comunei Prundu Bargaului, prin continuarea a ceea ce au inceput in 2012. Atat ca lider politic, cat si ca om, le voi fi alaturi in toate proiectele de dezvoltare ale comunitatii locale!

Biroul de presa

PSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2625 vizualizări24 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0