Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
FSD va inainta solutii pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, in cadrul unei dezbateri.

Fundatia Stanga Democratica (FSD) organizeaza luni, 29 iunie, incepand cu ora 15:00, o dezbatere cu tema "Reforma sistemului de dizabilitati din Romania: cerinte si perspective". Evenimentul va avea loc la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti, sala Mircea Vulcanescu, printre participanti numarandu-se Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ionut Vulpescu, Ministrul Culturii, europarlamentarul PSD Victor Negrescu, reprezentanti ai FSD din cadrul Grupului de experti, membri ai societatii civile, ai structurilor asociative reprezentative pentru persoanele cu dizabilitati si ai partidelor politice romanesti de stanga, precum si alti invitati dornici sa se exprime in cadrul unei dezbateri cu aceasta tema. Evenimentul este deschis participarii tuturor jurnalistilor interesati.

In cadrul dezbaterii vor fi abordate teme de actualitate referitoare la situatia persoanelor cu dizabilitati si la necesitatile unor politici publice bazate pe prevederile Conventiei Natiunilor Unite privind drepturile persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, in cadrul evenimentului va fi prezentat un proiect de strategie pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, care contine mai multe propuneri de solutii elaborate de Grupul de experti ai Fundatiei Stanga Democratica.

0 comentarii2261 vizualizări26 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0