Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 29 Noiembrie 2023 - 14587
Valentin Grapini, a fost reales in fruntea organizatiei PSD Rodna.

Viceprimarul comunei Rodna, Valentin Grapini, a fost reales in fruntea organizatiei PSD Rodna. Valentin Grapini a fost validat la conducerea organizatiei  locale PSD in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Presedintel interimar PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, Deputatul PSD Daniel Suciu, Vicepresedintele PSD, Alexandru Pugna si Presedintele TSD, Bogdan Ivan.

            Conferinta de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD, si peste 280 de membri si simpatizanti social-democrati. Din noua echipa de conducere a PSD Rodna mai fac parte si: Leontin Sohorca, Iosif Partene, Gherasim Morozan - Vicepresedinti, Alexandru Varga - Secretar, Samoila Hazbei - Trezorier, Culca Istrate, Dan Birisiu, Ioan Pop, Iacob Sangeorzan si Karol Szenflebet - membri in biroul politic local.

Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Astazi am avut parte de cea mai mare surpriza placuta de cand fac politica! Peste 280 de colegi social-democrati din organizatia Rodna, au fost prezenti la conferinta organizatiei locale. Cu exceptia conferintelor judetene si municipale, conferinta de astazi de la Rodna, a fost cel mai bine organizata si cu cei mai multi participanti. Pentru acest lucru vreau sa il felicit pe colegul si prietenul nostru, Tinu Grapini si pe echipa sa.

Le urez mult succes in organizarea pentru alegerile locale de anul viitor si sunt convins ca daca vor fi la fel de motivati si de organizati, nu vor avea nicio problema in a castiga alegerile si a avea primar PSD in comuna Rodna!

 

 

Biroul de presa

PSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2947 vizualizări29 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0