Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Vasile Bors a fost ales in fruntea organizatiei PSD Maieru.

Vasile Bors a fost validat la conducerea organizatiei  locale PSD in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Presedintel interimar PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, Vicepresedintele PSD, Alexandru Pugna si Presedintele TSD, Bogdan Ivan.  Conferinta de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD, si peste 110  membri si simpatizanti social-democrati. Din noua echipa de conducere a PSD Maieru, mai fac parte: Dorel Negruser, Deac Vasile, Candale Ioan - Vicepresedinti, Varvara Filipoi - Secretar, Daniel Boca - Trezorier, Dumitru Rebrisorean, Dumitru Cobzalau, Vasile Ureche, Chisalita Ioan si Vasile Cretiu - membri in biroul politic local.

Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Vreau sa ii urez "Bun venit" in echipa PSD, lui Vasile Bors, un om care l-am respectat indiferent de optiunile sale politice trecute si alaturi de care imi doresc sa lucrez in proiectele de dezvoltare a comunei Maieru!

Maieru este una dintre cele mai mari si importante comune din judetul nostru, lucru care implica si multe provocari pentru administratia locala si judeteana. Acum, alaturi de Vasile Bors, Vasile Deac - viceprimarul comunei si echipa de consilieri PSD, avem o viziune realista de dezvoltare a comunei!

Vreau sa ii urez mult succes lui Vasile Bors, noul Presedinte PSD Maieru si colegilor din conducerea organizatiei locale. Sunt convins ca prin munca si comunicare cu cetatenii, avem o sansa reala ca viitorul primar al comunei Maieru sa vina din partea PSD!

 

 Biroul de presa

PSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2541 vizualizări30 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0