Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Ani Leon a fost reales in fruntea organizatiei PSD Dumitra. Florin Simionca - lider TSD Sieut.

Ani Leon a fost validat la conducerea organizatiei  locale PSD in urma unei conferinte de alegeri la care a participat Presedintel interimar PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan si Vicepresedintele PSD, Alexandru Pugna. Conferinta de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD, si circa 70 de membri si simpatizanti social-democrati. Din noua echipa de conducere a PSD Dumitra mai fac parte si: Doina Ganea, Ioan Chertes, Dorina Ciocania - Vicepresedinti, Elena Rus - Secretar, Valer Pop - Trezorier, Maria Tarnovan, Liviu Moloca, Ioan Hoha, Cristian Burzo si Gheorghe Budelecan - membri in biroul politic local.

Presedintele interimar al PSD Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul conferintei: Pe Ani Leon il cunosc de foarte mult timp si stiu ca este un om cu experienta, un om harnic si gospodar, care are un cuvant de spus in comunitatea din Dumitra. Atat lui, cat si colegilor din organizatia locala le urez mult succes in noua formula si le voi fi alaturi in proiectele pe care vor sa le promoveze in beneficiul comunitatii!

 Biroul de presa

PSD Bistrita-Nasaud.

 

.

 

 

Florin Simionca a fost ales lider al organizatiei TSD Sieut.

            Florin Simionca a fost validat in functie in urma unei conferinte de alegeri, care a reunit peste 30 de tineri din comuna Sieut si la care a participat Presedintele PSD Sieut, Ioan Soimusan, Pesedintele TSD Bogdan Ivan, Vicepresedintii TSD B-N, Lucian Lechintan, Alin Demian si Alin Ignat, dar si Prim-Vicepresedintele TSD Municipiu, Adrian Pascu. Din echipa de conducere a organizatiei TSD Sieut mai fac parte Doru Maties, Albin Marga, Simion Demian - Vicepresedinti, Petrica Cira - Secretar, Teodor Simionca - Secretar, Nicolae Simionca, Ioan Cilian, Ioan Oltean, Marian Oltean si Grigore Simionca - membri in biroul politic local.

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a a declarat in cadrul conferintei: Florin este un om tanar care are alaturi de el o echipa foarte frumoasa. Cred ca noi, generatia tanara trebuie sa promovam un mod autentic de a face politica: generand idei de dezvoltare si nu critici nesfarsite; cred ca e in interesul nostru, ca tineri, sa ne asiguram ca ideile tinerilor din toate mediile sunt reprezentate la nivel decizional. Generatia noastra are provocarea de a tranforma generatia tanara intr-o resursa pentru dezvoltarea tarii noastre si de a identifica ideile care ne unesc si nu cele care ne dezbina. Impreuna cu colegii mei din organizatia judeteana, cu cei din organizatiile locale sau cu alti tineri care nu au culoare politica, merita sa credem ca prin efort si munca putem gasi mijloace prin care generatia tanara isi va gasi repere solide si va lupta sa nu mai fie o noua generatie de sacrificiu.

Ii urez mult succes lui Florin si echipei de la Sieut, si imi doresc ca macar doi dintre colegii din TSD Sieut sa fie prezenti si in Consiliul Local Sieut la alegerile locale din 2016

 Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2576 vizualizări01 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0