Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Septembrie 2023 - 14587
Daca Victor Ponta nu revine rapid "cu picioarele pe pamant" pune in pericol stabilitatea economiei romanesti.

Plecat deja de aproape trei saptamani din tara, printr-o stratagema cel putin curioasa (deplasare la Baku si de acolo cu un avion al premierului turc) si cu nerespectarea minimelor proceduri de securitate nationala, premierul Romaniei nu da semne ca arde de nerabdare sa revina la postul de la care spune ca nu a lipsit nici macar o zi.

Mai mult, desi toate circumstantele si chiar toti colegii de partid ii transmit ca ar trebui sa revina in tara, din varful patului spitalicesc Victor Ponta transmite fie jigniri la adresa presedintelui si opozitiei, fie masuri sociale de cresteri salariale, alocatii, s.a.m.d.

Ii subliniem insa domnului inca premier al Romaniei, si asta numai datorita autoexilarii, ca la distanta de numai cateva sute de km o tara din cadrul UE si membra a zonei euro, anume Grecia, trece printr-o criza financiara ce va afecta cu siguranta stabilitatea monedei europene precum si a celorlalte monede din zona si deci si a leului.

Acest tip de situatie necesita un guvern in primul rand capabil de reactii pe masura si, obligatoriu, un guvern prezent la datorie pentru a putea oferi macar impresia ca cineva se ocupa de stabilitatea monedei nationale.

Din toate aceste motive ii cerem lui Victor Ponta sa-si asume pozitia de politician european, sa renunte la aceasta dramoleta pesedista nationala, si sa-si recunoasca incapacitatea de a mai conduce guvernul Romaniei, nu din cauze fizice ci judiciare, si mai ales, morale.


Senator PNL,

Dorin Mircea DOBRA.

0 comentarii2723 vizualizări01 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0