Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
MA, NU VA E RUSINE (n.r) ?

Raspunsul politicienilor romani la criza europeana: isi maresc salariile. In timp ce in Parlamentul European se dezbate soarta Greciei si a Europei de care depinde si soarta Romaniei, clasa politica autohtona a gasit solutia pentru criza: marirea salariilor inaltilor demnitari. Si pentru ca doar parlamentarii au beneficiat de masurile anti-criza cu dedicatie pentru buzunarele lor prin marirea pensiilor, este randul presedintelui, premierului, ministrilor, presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, directorilor de servicii secrete si altor asemenea sus-pusi sa se asigure impotriva crizei.

In ultima sa zi ca premier interimar, Gabriel Oprea a dorit sa intre in istorie ca fiind cel care a gasit solutia finala la criza: cresterea veniturilor demnitarilor. In felul acesta, ei nu vor resimti valul care loveste Europa. Romania se va imprumuta in continuare la FMI si la alte institutii dornice sa dea bani cu dobanda pentru ca va avea nevoie sa acopere pensiile de lux ale parlamentarilor si salariile proaspat crescute ale ministrilor si inaltilor demnitari.

Si presedintele Iohannis este de acord sa-i creasca veniturile, dupa ce, in cazul pensiilor parlamentarilor, a declarat ca "va face o analiza profunda". In urma acesteia, concluzia lui Iohannis a fost ca e buna si o marire la salariul presedintelui, ca sa nu fie mai prejos de ceilalti alesi.

La fel ca in cazul tuturor voturilor importante, PNL si PSD, Iohannis si Ponta, dreapta si stanga dovedesc o capacitate teribila de a regasi acelasi numitor comun al politicii romanesti din ultimii 25 de ani: totul pentru binele politicienilor, nimic pentru romani. Ce au facut demnitarii recompensati acum cu marire de salarii ca sa merite acest lucru?


Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii2464 vizualizări08 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0