Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Declaratie de presa - PMP Bistrita-Nasaud.

In aceste zile activitatea din cadrul partidului ma obliga sa bat toate drumurile judetului Bistrita-Nasaud. Am tot citit in presa despre cat de interesata este actuala conducere a Consiliului Judetean in ceea ce priveste starea drumurilor pe care le administreaza, dar realitatea de pe teren ne spune cu totul si cu totul altceva. Numai departe, il invit pe domnul presedinte Radu Moldovan sa mergem impreuna pe drumul care leaga Bistrita-Bargaului de Colibita si satul Mita, iar, daca nu ii place acest drum, atunci putem face o plimbare pe cel dintre Ilva Mica- Poiana Ilvei-Magura Ilvei si Lunca Ilvei. Sunt sigur ca va fi extrem de motivat pentru a gasi resurse de finantare pentru a le asfalta macar, daca nu sunt bani pentru o reabilitare totala.

Ma gandesc foarte serios sa cer despagubiri Consiliului Judetean, tuturor presedintilor care au condus pana acum acest judet si, care nu au fost capabili sa atraga finantari pentru reabilitarea, macar in parte, a tuturor drumurilor judetene. Stiu foarte bine ca mare parte de vina revine clasei politice din Bistrita-Nasaud, parlamentarilor si, care, nu au avut vreodata o intentie cat se poate de serioasa de-a pune umarul la repararea celor doua principale drumuri nationale: 17 C si 17 D.  Falimentul clasei politice se vede cel mai bine in lipsa infrastructurii de drumuri, in neputinta aceleiasi clase politice de-a rezolva adevaratele probleme ale Romaniei si ale judetului Bistrita-Nasaud. Cat de aproape este acest faliment, vom vedea in luna iunie a anului 2016.

Ionut Simionca, presedinte PMP Bistrita-Nasaud.0 comentarii2457 vizualizări10 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0