Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
PNL - Mesajele zilei.

Recomandare pentru membrii PNL:  In interventiile dumneavoastra publice subliniati faptul ca Victor Ponta trebuie sa DEMISIONEZE pentru ca este un prim-ministru INCULPAT pentru coruptie, pus deasupra Legii si Justitiei de PSD si acoliti, capabil sa vulnerabilizeze Romania pentru interesul sau personal.  PNL a initiat motiunea populara "Semneaza-i demisia lui Ponta" pentru a-l determina sa faca singurul gest decent pe care il mai are in acest moment, sa plece din fruntea Guvernului.

Temele zilei

  1. 1.      Gestul lui Victor Ponta de a renunta, temporar, la functia de presedinte al PSD  este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Decizia sa este una ipocrita, onorabil pentru el ar fi sa plece  si din functia de premier.
  2. 2.      PNL a initiat petitia nationala pentru demisia lui Ponta sub forma unei motiuni populare sub titulatura "Semneaza-I demisia lui Ponta!"

 

Mesaje detaliate

  1. 1.      Gestul lui Victor Ponta de a renunta, temporar, la functia de presedinte al PSD  este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Decizia sa este una ipocrita, onorabil pentru el ar fi sa plece  si din functia de premier.

 

  • Victor Ponta  a sustinut, in nenumarate randuri, ca isi va da demisia din functia de premier daca impotriva sa incepe urmarirea penala, fapt care nu s-a intamplat. Aceasta este o dovada clara de ipocrizie.
  • Daca Victor Ponta sustine ca ramanerea in functia de presedinte al PSD afecteaza partidul sau, in mod logic, consecinta fireasca ar fi sa priceapa ca pentru Guvern si pentru Romania daunele sunt si mai mari.
  • Daca Victor Ponta nu mai este suficient de credibil pentru a fi presedintele PSD, acesta nu mai poate  ramane in fruntea Guvernului. Pana la urma pe contribuabili nu ii intereseaza ce face presedintele unui partid, ci efectele guvernarii.
  • Faptul ca premierul Romaniei este cercetat de justitie aduce grave prejudicii de imagine tarii. Cum  poate apara interesele Romaniei  un prim-ministru cercetat penal !?
  • Gestul lui Ponta este un simulacru de onoare fata de PSD, a anuntat ca se retrage de la conducerea partidului, dar, atentie: el NU si-a dat demisia!
  • Statutul sau in PSD devine tot mai incert, apropiatii sai sustinand ca isi mentine suspendarea din functia de presedinte al partidului, in vreme ce Liviu Dragnea enunta ideea demisiei formale a lui Ponta.

 

 

  1. 2.      PNL a initiat petitia nationala pentru demisia lui Ponta sub forma unei motiuni populare sub titulatura "Semneaza-I demisia lui Ponta!"
  • Ponta refuza de mai bine de o luna de zile de la inceperea cercetarilor impotriva sa sa faca singurul gest de bun simt, elementar, care i-a mai ramas: sa elibereze functia de prim-ministru.
  • Demersul civic al PNL vizeaza strangerea de semnaturi din partea tuturor celor care considera ca Victor Ponta NU mai poate ramane in fruntea Guvernului.
  • Ponta are o crunta alergie la demisie, iar noi incercam sa-l "ajutam" sa faca exact ceea ce a spus de vreo trei ori, adica sa-si dea demisia pentru ca este urmarit penal.
  • Ponta si-a pierdut legitimitatea si a revenit la aceeasi atitudine dinaintea alegerilor prezidentiale pentru care a fost respins de romani.
  • Ponta vulnerabilizeaza Romania, mentinand un blocaj politic de natura a reduce credibilitatea tarii in fata investitorilor si partenerilor internationali.
  • Pentru Victor Ponta este mai important situatia sa personala si incercarea de a se agata cu orice pret de scaunul de la Palatul Victoria decat sa reprezinte corect interesele romanilor.

 

0 comentarii2849 vizualizări13 iulie 2015




rss 2.0
rss 2.0