Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cristian Tetcu a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale a PER.

Cristian Tetcu a fost ales presedinte al Organizatiei Municipale a PER, in urma Adunarii Generale organizata in data de 03 septembrie 2015. In cadrul acestui eveniment a fost ales Biroul Permanent al Municipiului Bistrita format din 11 persoane si a fost acordata calitatea de Membru de Onoare a Organizatiei Municipale pentru activitate meritorie in PER, domnului Pavel Gales.

Adunarea Generala s-a desfasurat in cadrul Complexului de agrement de la Sigmir in prezenta membrilor cu drept de vot din cadrul organizatiei si a consilierilor locali.

Prim vicepresedinte al Biroul Permanent Municipal PER Bistrita a fost ales Bogdan Iclenzan, consilier local PER. Cei patru vicepresedinti ai biroului sunt Matilda Mariana Gubesch, Marcel Berbecar, Marius Rus si Maxim Gagea, consilier local PER.

Pentru functia de secretar al BPM Bistrita a fost votata Axinia Pop, iar cele patru functii de membrii vor fi ocupate de Ovidiu Paul Ureche, Radu Vulpe, Valer Ioan Rus si Marian Dan Suciu.

  "Astazi pornim pe un drum nou, un drum cu bune si cu rele, dar care va fi parcurs in echipa. Vom dezvolta municipiul, insa nu vom neglija in nici un caz activitatile din teritoriu, pentru ca in judet sunt multe lucruri care necesita atentia si sprijinul nostru. Sunt convins ca aceasta noua echipa va convinge. Cei mai multi dintre bistriteni inteleg ca mediul inconjurator sufera si ca mostenirea pe care o lasa generatiilor viitoare trebuie sa fie alta. In acest context ecologistii sunt varful de lance. Solicit tuturor celor carora le pasa, sa vina alaturi de noi, avand convingerea ca astrfel vom pune piatra de temelie a ceea ce ne dorim cu totii, o viata mai buna." a afirmat noul presedinte al Organizatiei Municipale PER Bistrita, Cristian Tetcu.

 

BPM PER Bistrita.

0 comentarii2737 vizualizări04 septembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0