Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Inculpatul Ponta prejudiciaza imaginea Romaniei. PSD condamna Romania la umilinta.

Trimiterea in judecata a lui Victor Ponta este o uriasa pata pe obrazul Romaniei, care nu poate fi spalata decat printr-o retragere urgenta a sprijinului politic de catre PSD si a coalitiei de guvernare si o demitere imediata a guvernului sau. Calitatea  de inculpat a primului ministru prejudiciaza grav imaginea si reputatia Romaniei si aceasta stare de lucruri nu mai poate fi tolerata. Sta dovada ultimul schimb de replici intre ministerele de externe ungar si roman pe tema zidurilor  de sarma ghimpata.  Partea maghiara a ajuns sa puna la indoiala credibilitatea spuselor diplomatului roman invocand argumentul ca este ministrul unui premier trimis in judecata.

 Dincolo de grosolania provocatoare, de incalcarea oricaror uzante diplomatice replica partii maghiare vorbeste de la sine despre o realitate pe care PSD nu are dreptul sa o mai ignore, oricat de mult si-o doreste. Iar parerea exprimata de Joseph Daul, presedintele Partidului Popularilor Europeni ca Romania nu merita o asemenea carte de vizita cum este aceea a unui premier inculpat pentru infractiuni de fals in inscrisuri si spalare de bani este imbratisata larg in cancelariile europene.

E regretabil ca indepartarea acestui personaj profund nociv pentru Romania nu s-a produs inaintea zilei de astazi, cea care marcheaza o premiera teribila: un prim ministru al Romaniei inculpat in fata unei instante judecatoresti.

 

Deputat Stelian Dolha,

Copresedinte PNL Bistrita-Nasaud.

 

.

 

PSD a condamnat azi cetatenii Romaniei la continuarea umilintei de a avea un premier trimis in boxa acuzatilor penali. E treaba lui Dragnea si a PSD-ului ca decid sa piarda puncte electorale cu Ponta premier. Dar e treaba tarii si a tuturor romanilor ca Romania pierde cu Ponta premier. Dupa decizia de a-l sustine pe Ponta in raspar cu orice logica si cu soarta tarii, nu vad nicio diferenta intre PSD si "tehnocratul" Ponta trimis in judecata pentru coruptie. Si nu e vizibila nicio diferenta intre Ponta si Dragnea.

0 comentarii2807 vizualizări21 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0