Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 11 Mai 2021 - 14587
Le este frica de orice contact direct cu USL sau cu poporul roman.

Biroul de presa al Aliantei de Centru Dreapta este imputernicit sa comunice pozitia oficiala a ACD BN fata de actiunea de asumare in fata Parlamentului a proiectului noului cod al muncii.            

"Asa cum ne-am asteptat, Guvernul Basescu-Boc si-a asumat un cod al muncii pe care nu l-a discutat decat cu partidele satelit, mimand un asa-zis dialog cu sindicatele si partidele din opozitie. Cert, acest dialog nu a existat niciodata, ceea ce a avut drept rezultat absenta noastra din sala unde a avut loc sedinta comuna a celor doua Camere", a explicat presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Tintean absenta parlamentarilor din opozitie pe durata asumarii.      

De asemenea, deputatul Ioan Tintean a mai apreciat ca actualul Guvern a demonstrat, inca o data, daca mai era nevoie, ca se teme sa supuna dezbaterii publice si Parlamentului legile fundamentale.

"Le este frica de orice contact direct cu USL sau cu poporul roman. Il asteptam pe domnul Ioan Nelu Botis sa vina in fata celor care l-au ales in Colegiul I si sa le explice ce si cum este cu acest Cod al Muncii", a mai mentionat deputatul Ioan Tintean.

 In opinia presedintelui PNL Bistrita-Nasaud, asumarea este inca un pas spre minimalizarea rolului Parlamentului, presedintele Traian Basescu si PDL continuand sa impuna legi nedemocratice si contrare intereselor cetatenilor romani.

 

 

 

BIROUL DE PRESA AL ACD Bistrita-Nasaud

 

 

0 comentarii2184 vizualizări09 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0