Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Primarul comunei Livezile, Traian Simionca poate fi acuzat de abuz in functie.

Primarul comunei Livezile, Traian Simionca poate fi acuzat de abuz in functie, fapta pedepsita de Codul Penal. Fac aceasta afirmatie in urma unor discutii cu voluntarul Nicolae Silasi cel care se ocupa de coordonarea SVSU Livezile care afirma faptul ca Traian Simionca in calitatea sa de sef al SVSU, a facut presiuni asupra pompierilor din cadrul acestui serviciu pentru schimbarea sa din functie. Cum poti sa dai afara un voluntar, domnule primar Traian Simionca?

Abuzul in functie a primarului Traian Simionca a fost drept consecinta a faptului ca Nicolae Silasi i-a atras atentia, in repetate randuri, ca imobilul care adaposteste Caminul Cultural nu are autorizatie de functionare eliberata de ISU, fapt ce nu l-a impiedicat pe primarul Simionca sa organizeze balul de Craciun.

Date fiind toate aceste lucruri, cer inspectorilor de la ISU Bistrita-Nasaud sa verifice daca primaria Livezile a primit aceasta autorizatie, iar daca nu exista acest document in portofoliu, sa fie luate masuri asupra primarul Traian Simionca, cel care a dispus organizarea unui eveniment-colectiv la care au fost prezente aproximativ 500 de persoane.

 

Presedinte MP Bistrita Nasaud,

Ionut Simionca

 

0 comentarii2961 vizualizări07 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0