Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
PSD isi doreste primari alesi de asistatii sociali si lipsa oricaror dezbaterilor electorale.

PNL Bistrita-Nasaud a sustinut intotdeauna organizarea alegerilor locale din 2016 in doua tururi de scrutin si apreciaza in continuare ca este singura varianta pentru alegerea unor primari cu un mare grad de reprezentativitate. A accepta ideea ca primarii pot fi alesi inclusiv cu 15-20% din voturile electoratului inseamna o abdicare de la principiile unei democratii reprezentative, dar si o sfidare a cererilor insistente ale societatii civile si ale protestatarilor iesiti in strada care au cerut explicit doua tururi de scrutin la alegerile locale.

PSD, partidul care a racolat in 2014 sute de primari printr-o ordonanta de urgenta declarata neconstitutionala isi permite acum sa dea lectii de democratie si sa se opuna isteric alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Cei trei parlamentari PSD de Bistrita-Nasaud  au oferit in ultima lor conferinta de presa un recital jalnic in incercarea de a-si conserva pozitiile prin cramponarea de un singur tur de scrutin. Nu ai dreptul moral de a vorbi in termeni precum "ipocrizie maxima" in legatura cu cei care sustin turul doi de scrutin, atunci cand ai uzat de o ordonanta de unica folosinta  si contracte publice oferite prin Ministerul Dezvoltarii pentru a racola alesii locali sau de asistatii social si facilitati pentru ei pentru a-ti vota edilii.

 

Copresedinte PNL Bistrita-Nasaud,

Stelian Dolha.

0 comentarii2779 vizualizări23 ianuarie 2016




rss 2.0
rss 2.0