Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
"Leadership and Christian democratic values" la casa Ion Ratiu.

Institutul de Studii Populare, fundatia oficiala a Partidului National Liberal, impreuna cu partenerii sai Wilfried Martens Centre for European Studies si Fundatia Hanns Seidel a organizat un prim program regional cu tema "Leadership and Christian democratic values" la casa Ion Ratiu din Turda (jud.Cluj). Al doilea program de acest gen se va desfasura tot la Turda in luna februarie, iar al treilea la Timisoara in vara acestui an.

  Programul face parte dintr-o serie de cursuri dedicate leadership-ului, in vederea familiarizarii cu anumite concepte de baza din "leadership", intalniri cu lideri din domeniul politic, economic sau societatea civila.

Printre lectorii participanti amintim pe Razvan Orasanu, director executiv al Institului de Studii Populare, fost consilier de stat al primului ministru (2005-2009), consultant al Bancii Mondiale (2011),  conf.univ.dr. Andrei Taranu (Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA Bucuresti), Marian Stas (profesor al JFK School of Government), George Jiglau Labunet (Facultatea de Stiinte Politice, UBB Cluj), Nicoleta Savin (fost ziarist la Ziua, BBC, Evenimentul Zilei, Romania Libera), in prezent realizator de emisiuni la Nasul TV.

 Delegatia organizatiei de tineret a PNL Bistrita a fost condusa de vicepresedintele Mihai Tisa, din ea mai facand parte Florina Dumitrescu, Ianka Pircalab si Alexandra Moldovan.

 

Va multumim.

 TNL Bistrita

0 comentarii2996 vizualizări25 ianuarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0