Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Mai multi bani pentru dezvoltare!!!

Consilierii judeteni ai Partidului National Liberal sustin astazi o varianta alternativa de buget al judetului, orientata mai mult spre dezvoltarea acestuia. Bugetul local al judetului prezentat de executiv cu alte sume decat cele din data de 07.01.2016 (data postarii pe site-ul CJ pentru asigurarea transparentei decizionale) asigura finantare pentru dezvoltarea judetului sub 20% din buget, de unde putem trage cu usurinta concluzia ca e un buget orientat spre consum, nu spre investitii. Tocmai aceasta "filozofie" bugetara paguboasa pentru viitorul judetului trebuie combatuta, iar alternativa pe care o propunem prevede o crestere a investitiilor la un nivel minim rezonabil.

In esenta aratam ca, in vederea cresterii eficientei cheltuirii banului public, o suma de 4,5 milioane lei poate fi cu usurinta disponibilizata de la sectiunea FUNCTIONARE a bugetului si directionata spre sectiunea DEZVOLTARE a acestuia.

Opinam ca o serie de cheltuieli - microbuz, lift si altele asemenea - nu constituie o prioritate a judetului in acest moment, astfel ca vom sustine ca sumele aferente sa fie redirectionate spre investitii care sa deserveasca in primul rand cetateanul.  

 

 Departamentul comunicare al PNL BN.

0 comentarii2828 vizualizări27 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0