Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Parlamentarii PSD - joc marsav cu emotiile bolnavilor si copiilor. Exista limite peste care niciun politician n-ar trebui sa treaca.

Cei doi deputati de Bistrita-Nasaud, Daniel Suciu si Doina Pana s-au lansat in ultima lor conferinta de presa intr-un recital grotesc in care s-au jucat cu emotiile unor persoane aflate intr-o mare si teribila suferinta. Nu ai dreptul sa  infricosezi oameni vulnerabili in cel mai inalt grad si sa instigi la ura impotriva unor parlamentari, indicandu-i vinovati pentru suferinta lor, doar ca sa mai castigi o batalie politica. Totul are o limita. Si din pacate PSD-ul a depasit-o din nou.

 Orice proiect legislativ, si mai ales unul aflat inca in etapa dezbaterii publice, cum este si cel cu preventia in sanatate poate fi modificat, ajustat, chiar si in partile esentiale. Acesta este de altfel si rostul dezbaterii.  Proiectul despre care,  dezinformand grosolan isi permit sa spuna ca ar fi o "lege criminala" este departe inca de a fi o lege. In momentul acesta au devenit in schimb legi prevederile cu pensiile nesimtite ale parlamentarilor si alesilor locali, initiate si sustinute de ei, cei doi parlamentari ai PSD, si in legatura cu care n-au avut bunul simt sa consulte populatia. Asa cum e aproape sa devina  lege "defaimarea" lui Dragnea care pune botnita in cel mai stalinist mod cu putinta libertatii de exprimare. Nici in cazul acesta PSD nu s-a consultat cu nimeni.

Proiectul preventiei in sanatate incearca sa umple un gol pe care ei n-au fost in stare sa-l acopere, vrea sa ofere o plasa de sprijin pentru milioanele de romani care n-au bani pentru consultatii si investigatii medicale si care uneori ajung la medic prea tarziu. Poate nu e cea mai buna formula, in mod sigur e perfectibila. Insa in loc sa se aseze la masa si sa contribuie la realizarea unei legi eficiente a preventiei in sanatate fac ceea se pricep mai bine: inventeaza scenarii si vinovati de serviciu pentru drobul de sare.

Cand, in campania electorala au innebunit pensionarii cu fluturasi in care scriau ca raman fara pensii daca-l aleg pe Iohannis au facut la fel. Acum, cand inspaimanta parintii micutilor loviti de maladii teribile si instigand la ura, procedeaza exact la fel. E singura politica, din nefericire, pe care se pricepe sa o faca acest partid.

 

Copresedinte PNL, deputat Stelian Dolha.

 

 

0 comentarii2814 vizualizări13 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0