Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 10 Mai 2021 - 14587
Nu e bine domnule primar.

Nu e corect ca primarul municipiului Bistrita sa trimita in prag de alegeri peste 41 000 de scrisori tuturor familiilor din Bistrita. Domnul primar spune ca face asta la fiecare inceput de an. Sigur ca suntem in al doilea trimestru al anului si perioada aleasa nu e una intamplatoare. Nu vad de ce trebuie taiati atatia copaci cand exista mijloacele de informare moderna, rapida, fara postasi platiti. Si scrisorile si postasii sunt platiti din bani publici. Oamenii au adresa de mail, facebook, telefoane smart. Mai mult ziarul Primariei, care se tipareste si el cu multi bani, poate sa informeze bistritenii in ceea ce priveste marile realizari. Sunt foarte interesat daca domnul primar o sa precizeze in scrisoare ca nu reuseste de sase ani sa realizeze bugetul Primariei Bistrita. Nu stiu cati bistriteni stiu ca peste 5 milioane de euro stau in Trezorerie fiindca conducerea Primariei nu isi face temele. Ca acesti bani ar putea sa fie motorul intreprinzatorilor locali, autohtoni, care ar aduce alti bani la buget, cu care s-ar realiza alte lucruri bune pentru oras. Daca banii s-ar fi utilizat cu chibzuinta astazi am fi avut o piata agroalimentara moderna, strazi ca-n palma, educatie si gradinite modernizate, puncte termice puse la punct, piste pentru biciclisti si multe altele. Cunoastem refrenul cu proiectele realizate din fonduri europene. Toate primariile au beneficiat de fonduri europene domnule primar. Si comunele bistritene au atras multi bani europeni. Alba-Iulia a atras cu peste 40 milioane euro mai muti bani decat Bistrita si este un oras ceva mai mic. Zalaul la fel. Dar nu asta ar fi problema. Problema se pune cu cati bani au fost realizate investitiile, daca lucrarile sunt de calitate si daca au fost implementate intr-un timp rezonabil. Nu cred ca este normal ca Piata Mica sa fie reparata a treia oara. Nici ieri nu am putut circula cu masina in zona respectiva. Concluzionand, gestul domnului primar este unul pur electoral. Se pare ca degeaba avem legi privind finantarea campaniilor electorale fiindca unii nu au nici o treaba cu ele. Si eu am multe rapoarte din activitatea de consilier dar nu am de gand sa le prezint cetatenilor din banii lor. Dimpotriva platesc eu companiei Facebook de aproape un an de zile, ca informatiile sa ajunga la cat mai multi din comunitatea noastra. Asadar nu e bine domnule primar si sper sa schimbati acum decizia si mai mult decat atat sa informati corect si complet opinia publica despre activitatea din Primaria Bistrita.

 

Alin Seserman.

1 comentariu2646 vizualizări09 aprilie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Alexandru Uifalean
10 Aprilie 2016 - 12:41

Eu vin des prin Bistrita, am auzit ca recent niste cetateni nemultumiti de proiectele nerealizate ale primarului, ar fi solicitat o intrevedere cu domnia sa.speriat de multime, acesta a fugit cu o doamna, sotia unui consilier din cate am aflat cum spuneti jurnalistii....pe surse, impreuna cu penalul(tot pe surse) Avram,mana cu care primarul dvs. scoate carbunii de sub gratar..

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0