Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 11 Mai 2021 - 14587
Vom protesta in strada impotriva adoptarii euro.

Grija Guvernului Ciolos pentru intocmirea unui calendar de adoptare a monedei euro reprezinta o dovada clara ca fraiele Executivului sunt in afara tarii. Adoptarea euro ar insemna nu doar o scadere dramatica a nivelului de trai al populatiei, ci si renuntarea la ultima reduta a suveranitatii Romaniei.

In paralel cu pregatirea instrainarii ultimelor obiective strategice ale tarii, Guvernul Ciolos vrea astfel sa dea lovitura finala existentei statului national roman, fara nicio responsabilitate pentru consecintele dezastruoase ale adoptarii monedei euro asupra traiului de zi cu zi.

Guvernul Ciolos vrea sa lege in acest mod Romania definitiv de o Uniune Europeana care sta sa moara, ca nu cumva sa ratam "sansa" de a ne scufunda impreuna cu ea. Adoptarea monedei euro este piatra de moara pe care Bruxelles-ul, prin Guvernul facut din oamenii sai, vrea sa o atarne de destinul Romaniei pentru a controla total economia si resursele romanesti.

Adoptarea euro, in conditiile in care aceasta moneda a adus prabusirea nivelului de trai in mai toate tarile Europei, reprezinta un act de distrugere deliberata a suveranitatii si viitorului Romaniei in beneficiul stapanilor de la Bruxelles.

Partidul Romania Unita va protesta in strada impotriva acestui act final de tradare nationala menit sa oficializeze si definitiveze statutul nostru de colonie.

 

Deputatul Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

1 comentariu2912 vizualizări29 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0