Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Echipa PNTCD Bistrita-Nasaud,la startul campaniei electorale.

Dupa perioada preelectorala in care am reusit sa constituim o serie de organizatii locale si am intarit echipele de la municipiu si Consiliul Judetean, iata ca ne aflam cu totii la startul campaniei electorale. Participam la acest scrutin, cu credinta ca electoratul din judetul Bistrita-Nasaud va analiza toate formatiunile politice si pe toti candidatii , si va da girul celor care vor avea programe si principii mai apropiate de crezul colectiv: este nevoie de o forma viabila pe plan politic si administrativ.

            Mesajul reprezentantilor PNTCD, se indreapta catre fiecare clasa sociala, iar proiectele si programele pe care noi le avem in vedere, se refera la imbunatatirea legislatiei Romaniei, astfel incat aplicabilitatea legislativa sa se reflecte in fiecare domeniu: Economic, social, politic, educatie, sanatate, sport si cultura. 

     La nivelul municipiului Bistrita, candidatul Petru Sigartau impreuna cu echipa de consilieri locali, au pus bazele unui proiect de dezvoltare potrivit orasului nostru, structurat pe nevoile cetatenilor. Noi, toti bistritenii, ne dorim o mai buna administrare a banului public, o economie sanatoasa, strazi asfaltate, un oras mai curat, astfel incat Bistrita sa devina perla Transilvaniei si a Romaniei.

      Ne dorim ca, in scurt timp, sa putem afirma:" Romania este tara in care fiecare roman, poate munci pentru a asigura bunastarea sa si a familiei sale, tara in care fiecare roman se simte acasa! Romania apartine oamenilor cumsecade si cu dragoste de Dumnezeu, Romania celor care iubesc adevarul, Romania celor care muncesc cinstit pentru familia lor, pentru cariera lor, pentru dezvoltarea comunitatii in care traiesc, si pentru o societate moderna si prospera."

 

 

    Biroul de presa al PNTCD, Bistrita-Nasaud 

0 comentarii3052 vizualizări07 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0