Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Ziua Europei, Ziua pierderii Independentei.

Ziua de 9 Mai este si zi de sarbatoare, dar si zi de doliu. Este celebrarea Declaratiei de Independenta a Romaniei de la 9 Mai 1877, dar si ziua in care deplangem pierderea independentei prin asimilarea in Uniunea Europeana. Ca efect direct, autoritatile romane nu mai sarbatoresc de cativa ani Ziua Independentei Romaniei, ci doar ziua Europei, adica ziua marelui imperiu care a aglutinat natiunea romana. Ce dovada mai clara vrem a anularii Independentei de Stat a Romaniei decat faptul ca Uniunea Europeana, noul imperiu, ne obliga la cote obligatorii de imigranti musulmani, iar presedintele Iohannis a batut palma cu presedintele Turciei pentru construirea unei mega moschei la Bucuresti, ceea ce nici Imperiul Otoman nu obtinuse?

In acest context, in care presedintele Iohannis este mandatarul vasalitatii Romaniei fata de UE, fata de Cancelarul Angela Merkel, dar pana si fata de noul sultan al Turciei Erdogan, este de inteles de ce actualul si temporarul locatar de la Cotroceni a tinut sa imi anuleze invitatia pe care o primisem in calitate de parlamentar si de presedinte al Partidului Romania Unita la receptia de astazi de Ziua Europei. Pentru mine era oricum mai mult un prohod si nu aveam de gand sa celebrez nimic, ci doar sa deplang situatia de ingenunchere la care clasa politica servila a condamnat Romania.

Ceea ce Iohannis nu a inteles cand s-a dus in Turcia este faptul ca Angela Merkel l-a trimis sa-i plateasca pesches lui Erdogan o moschee, nu sa il imite pe sultanul Turciei interzicand libera exprimare si aruncand jurnalistii si criticii la inchisoare!

Cred in continuare ca Romania trebuie sa-si revendice Independenta si sa-si respecte Constitutia, asumandu-si statutul sau de stat suveran. Dar acest lucru nu este cu putinta sub domnia unor vasali pusi peste tara de forte straine, asa cum este cazul lui Iohannis. Declar in continuare ca suspendarea lui Iohannis este o necesitate si un act de igiena al Romaniei si ca scurtarea mandatului actualului locatar de la Cotroceni reprezinta un act salvator pentru recuperarea independentei si suveranitatii tarii.

De asemenea, in calitate de candidat al PRU la Primaria Capitalei romanilor, ma angajez ca, daca voi ajunge Primar General, de 9 Mai in Bucuresti se va sarbatori doar Ziua Independentei romanilor, iar ziua imperiului de la Bruxelles, noul Babilon, va fi tratata cu indiferenta, asa dupa cum si merita, fara a cheltui niciun leu din bugetul Primariei pentru aceasta manifestare.

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii3388 vizualizări09 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0